Συγκριτική αξιολόγηση μεθόδων επιλογής στη φακή (Lens culinaris L.) σε διαφορετικές πυκνότητες σποράς και μοριακός γενετικός έλεγχος για ανθεκτικότητα στο Fusarium oxysporum sp.
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Φώτη, Χρυσάνθη-ΛαμπρινήΌνομα Επιβλέποντος
Χα, Ιμπραχίμ-Αβραάμ
Ημερομηνία
2014Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.