Show simple item record

dc.contributor.advisorΜαυρομάτης, Αθανάσιοςel
dc.creatorΓώγος, Πέτροςel
dc.date.accessioned2016-06-06T12:36:17Z
dc.date.available2016-06-06T12:36:17Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other12457
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/41641
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4621
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑel
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣel
dc.subject.otherΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΑ -- ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑel
dc.subject.otherΟΖΟΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΝΕΡΟel
dc.titleΕπιδράσεις του οζονοποιημένου νερού στο μικροβιολογικό φορτίο και τις οργανοληπτικές ιδιότητες φρέσκων οπωροκηπευτικώνel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International