dc.contributor.advisor | Μαυρομάτης, Αθανάσιος | el |
dc.creator | Γώγος, Πέτρος | el |
dc.date.accessioned | 2016-06-06T12:36:17Z | |
dc.date.available | 2016-06-06T12:36:17Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.other | 12457 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/41641 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4621 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | ΤΡΟΦΗ -- ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ | el |
dc.subject.other | ΤΡΟΦΗ -- ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ | el |
dc.subject.other | ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΑ -- ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ | el |
dc.subject.other | ΟΖΟΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΝΕΡΟ | el |
dc.title | Επιδράσεις του οζονοποιημένου νερού στο μικροβιολογικό φορτίο και τις οργανοληπτικές ιδιότητες φρέσκων οπωροκηπευτικών | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |