Toggle navigation
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
Ελληνικά
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
Σύνδεση
Toggle navigation
Προβολή τεκμηρίου
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις Μελών ΠΘ (ΕΔΠΘ)
Δημοσιεύσεις σε περιοδικά, συνέδρια, κεφάλαια βιβλίων κλπ.
Προβολή τεκμηρίου
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις Μελών ΠΘ (ΕΔΠΘ)
Δημοσιεύσεις σε περιοδικά, συνέδρια, κεφάλαια βιβλίων κλπ.
Προβολή τεκμηρίου
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Όλο το DSpace
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά ημερομηνία δημοσίευσης
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις κλειδιά
Dairy Foods
Συγγραφέας
Arvanitoyannis, I. S.
;
Varzakas, T. H.
;
Koukaliaroglou-Van Houwelingen, M.
Ημερομηνία
2009
DOI
10.1002/9781444320923.ch3
Λέξη-κλειδί
Bovine milk-derived ingredients (non-fat dried milk [NFDM])
Bovine viral-diarrhoea (BVD), enzootic bovine leucosis (EBL), neosporosis - diseases on dairy farms
CCPs in production line of kasseri and kefalotyri
Dairy foods
Dairy products and enzymes
E. coli O157 and verocytotoxin-producing Escherichia coli (VTEC) - in raw milk
Generally-recognised-as-safe (GRAS) status
HACCP system - helping manufacturers in producing safe food
Listeria monocytogenes - hazard in dairy products
Risk assessment of food products - interwoven with risk analysis system and HACCP
Εμφάνιση Μεταδεδομένων
URI
http://hdl.handle.net/11615/25950
Collections
Δημοσιεύσεις σε περιοδικά, συνέδρια, κεφάλαια βιβλίων κλπ.
[19705]
Αναζήτηση στο DSpace
Αυτή η συλλογή
Πλοήγηση
Όλο το DSpace
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά ημερομηνία δημοσίευσης
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις κλειδιά
Αυτή η συλλογή
Ανά ημερομηνία δημοσίευσης
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις κλειδιά
Ο λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή (MyDSpace)
Πληροφορίες-Επικοινωνία
Απόθεση
Σχετικά με
Βοήθεια
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επιλογή Γλώσσας
Όλο το DSpace
English
Ελληνικά