Listar por tema "ΟΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ"
Mostrando ítems 1-2 de 2
-
Απόβλητα οινοποιείων
(2007) -
Επίδραση καινοτόμων μεθόδων τροποποίησης του φωτός σε ορισμένα φυσιολογικά χαρακτηριστικά φύλλων αμπέλου και στη ποιότητα χυμού σταφυλών ποικιλίας Αρετινό και Ροδίτης
(2012)Σύμφωνα με ερευνητικά αποτελέσματα ο χυμός του σταφυλιού κατέχει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε φυτικά αντιοξειδωτικά ανάμεσα στους χυμούς περιλαμβανομένου και του κόκκινου κρασιού, με συνέπεια να παρουσιάζει σημαντικά ...