Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΧρηστάκης, Χρήστοςel
dc.contributor.authorΑλεξίου, Ευαγγελία Ξ.el
dc.creatorΑλεξίου, Ευαγγελία Ξ.el
dc.date.accessioned2023-10-09T10:51:15Z
dc.date.available2023-10-09T10:51:15Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other27937
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/82558
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.titleΔιατροφικές και περιβαλλοντικές πολιτικές (διατροφικά πρότυπα) με έμφαση στην βιώσιμη διατροφήel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Δημόσιας και Ενιαίας Υγείας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΛαχανά, Ελένηel
dc.contributor.committeeMemberΤουλούδη, Αντωνίαel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail
Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International