Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΣάτρα, Μαρίαel
dc.contributor.authorΣπανού, Όλγα Ζ.el
dc.creatorΣπανού, Όλγα Ζ.el
dc.date.accessioned2023-07-21T05:23:27Z
dc.date.available2023-07-21T05:23:27Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other27732
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/82362
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.titleΗ ιπποκρατική διατροφή και η βιολογία στην δημόσια υγείαel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Δημόσιας και Ενιαίας Υγείας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚατσαφάδου, Αγγελικήel
dc.contributor.committeeMemberΧατζόπουλος, Δημήτριοςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail
Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International