Zur Kurzanzeige

The effect of human nutrition on dysbiosis-related diseases

dc.contributor.advisorΜανωλάκης, Αναστάσιοςel
dc.contributor.authorΝακούδη, Μαρία Δ.el
dc.creatorΝακούδη, Μαρία Δ.el
dc.date.accessioned2023-07-05T11:36:59Z
dc.date.available2023-07-05T11:36:59Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other27394
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/82024
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.38380
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subjectΠεπτικό σύστημα -- Ασθένειες -- Διατροφικές απόψειςel
dc.subjectΕντερική δυσβίωσηel
dc.subjectΜικροβίωμαel
dc.subjectΈντερα -- Μικροβιολογίαel
dc.subjectΔιατροφήel
dc.titleΗ επίδραση της διατροφής σε νοσήματα που σχετίζονται με τη δυσβίωσηel
dc.titleThe effect of human nutrition on dysbiosis-related diseasesen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΑνδρούτσος, Οδυσσέαςel
dc.contributor.committeeMemberΚαψωριτάκης, Ανδρέαςel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail
Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International