Afficher la notice abrégée

Feasibility study for the development of a dietary supplement based on Greek oregano oil by the Greek company OLONEA®

dc.contributor.advisorΨαρρά, Άννα-Μαρίαel
dc.contributor.authorΜανώλη, Γεωργία-Ιωάννα Π.el
dc.creatorΜανώλη, Γεωργία-Ιωάννα Π.el
dc.date.accessioned2023-03-24T07:34:48Z
dc.date.available2023-03-24T07:34:48Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other27081
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/81723
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.38079
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣυμπληρώματα διατροφήςel
dc.subject.otherΡίγανη -- Θεραπευτική χρήσηel
dc.subject.otherΝέα προϊόντα -- Μάρκετινγκel
dc.titleΜελέτη σκοπιμότητας για την ανάπτυξη συμπληρώματος διατροφής βασισμένο στο έλαιο ελληνικής ρίγανης από την ελληνική εταιρία OLONEA®el
dc.titleFeasibility study for the development of a dietary supplement based on Greek oregano oil by the Greek company OLONEA®en
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΤσίκου, Δανιέλαel
dc.contributor.committeeMemberΣτάγκος, Δημήτριοςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail
Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International