Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΦλετούρης, Δημήτριοςel
dc.contributor.authorΘεοχάρη, Ευαγγελία Ν.el
dc.creatorΘεοχάρη, Ευαγγελία Ν.el
dc.date.accessioned2023-03-23T08:03:46Z
dc.date.available2023-03-23T08:03:46Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other27074
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/81716
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.38072
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΝαταμυκίνηel
dc.subject.otherΤροφή -- Πρόσθεταel
dc.subject.otherΑντιμικροβιακοί παράγοντεςel
dc.subject.otherΓαλακτοκομικά προϊόντα -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherDairy microbiologyen
dc.titleΠροσδιορισμός της ναταμυκίνης σε ζυμωμένα γάλατα με διαφορική φασματοφωτομετρίαel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΠαπαγιάννη, Μαρίαel
dc.contributor.committeeMemberΠεξαρά, Ανδρεάναel


Files in questo item

Thumbnail
Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International