Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΦλετούρης, Δημήτριοςel
dc.contributor.authorΘεοχάρη, Ευαγγελία Ν.el
dc.creatorΘεοχάρη, Ευαγγελία Ν.el
dc.date.accessioned2023-03-23T08:03:46Z
dc.date.available2023-03-23T08:03:46Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other27074
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/81716
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.38072
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΝαταμυκίνηel
dc.subject.otherΤροφή -- Πρόσθεταel
dc.subject.otherΑντιμικροβιακοί παράγοντεςel
dc.subject.otherΓαλακτοκομικά προϊόντα -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherDairy microbiologyen
dc.titleΠροσδιορισμός της ναταμυκίνης σε ζυμωμένα γάλατα με διαφορική φασματοφωτομετρίαel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΠαπαγιάννη, Μαρίαel
dc.contributor.committeeMemberΠεξαρά, Ανδρεάναel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail
Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International