Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΦλετούρης, Δημήτριοςel
dc.contributor.authorΘεοχάρη, Ευαγγελία Ν.el
dc.creatorΘεοχάρη, Ευαγγελία Ν.el
dc.date.accessioned2023-03-23T08:03:46Z
dc.date.available2023-03-23T08:03:46Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other27074
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/81716
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.38072
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΝαταμυκίνηel
dc.subject.otherΤροφή -- Πρόσθεταel
dc.subject.otherΑντιμικροβιακοί παράγοντεςel
dc.subject.otherΓαλακτοκομικά προϊόντα -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherDairy microbiologyen
dc.titleΠροσδιορισμός της ναταμυκίνης σε ζυμωμένα γάλατα με διαφορική φασματοφωτομετρίαel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΠαπαγιάννη, Μαρίαel
dc.contributor.committeeMemberΠεξαρά, Ανδρεάναel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail
Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International