Mostrar el registro sencillo del ítem
Επίδραση της αζωτούχου λίπανσης σε έξι ποικιλίες σόργου με προηγούμενη καλλιέργεια κτηνοτροφικού μπιζελιού
dc.contributor.advisor | Δαναλάτος, Νικόλαος Γ. | el |
dc.contributor.author | Αποστολίνας, Γεώργιος Ε. | el |
dc.creator | Αποστολίνας, Γεώργιος Ε. | el |
dc.date.accessioned | 2023-03-20T11:05:29Z | |
dc.date.available | 2023-03-20T11:05:29Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.other | 27033 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/81672 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.38028 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights | free | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject | Σόργος -- Ανάπτυξη | el |
dc.subject | Εδάφη -- Περιεκτικότητα σε άζωτο | el |
dc.subject | Λιπάσματα | el |
dc.subject | Βιομάζα | el |
dc.subject | Διατριβές | el |
dc.title | Επίδραση της αζωτούχου λίπανσης σε έξι ποικιλίες σόργου με προηγούμενη καλλιέργεια κτηνοτροφικού μπιζελιού | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Παυλή, Ουρανία | el |
dc.contributor.committeeMember | Μπαρτζιάλης, Δημήτριος | el |