Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΔαναλάτος, Νικόλαος Γ.el
dc.contributor.authorΑποστολίνας, Γεώργιος Ε.el
dc.creatorΑποστολίνας, Γεώργιος Ε.el
dc.date.accessioned2023-03-20T11:05:29Z
dc.date.available2023-03-20T11:05:29Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other27033
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/81672
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.38028
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subjectΣόργος -- Ανάπτυξηel
dc.subjectΕδάφη -- Περιεκτικότητα σε άζωτοel
dc.subjectΛιπάσματαel
dc.subjectΒιομάζαel
dc.subjectΔιατριβέςel
dc.titleΕπίδραση της αζωτούχου λίπανσης σε έξι ποικιλίες σόργου με προηγούμενη καλλιέργεια κτηνοτροφικού μπιζελιούel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΠαυλή, Ουρανίαel
dc.contributor.committeeMemberΜπαρτζιάλης, Δημήτριοςel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail
Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International