Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΚαραγκούνη, Γλυκερίαel
dc.contributor.authorΧασιώτη, Γεωργία Ι.el
dc.creatorΧασιώτη, Γεωργία Ι.el
dc.date.accessioned2023-03-17T10:51:45Z
dc.date.available2023-03-17T10:51:45Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other27004
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/81656
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.38012
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subjectΕπιχειρήσεις -- Βιωσιμότηταel
dc.subjectΒιωσιμότηταel
dc.titleΟι παράγοντες που ωθούν τις επιχειρήσεις στην υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών: η περίπτωση των ελληνικών επιχειρήσεωνel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Γενικό Τμήμα Λάρισας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail
Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International