Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΚαραπαναγιωτίδης, Ιωάννηςel
dc.contributor.authorΨωφάκης, Πιέρ Γ.el
dc.creatorΨωφάκης, Πιέρ Γ.el
dc.date.accessioned2023-03-15T09:18:52Z
dc.date.available2023-03-15T09:18:52Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other26952
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/81595
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.37951
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΙχθύες -- Εκτροφή και τροφέςel
dc.subject.otherΤσιπούρα -- Διατροφήel
dc.subject.otherΨάρια -- Εκτροφήel
dc.subject.otherΖωικές πρωτεΐνεςel
dc.subject.otherΥδατοκαλλιέργειαel
dc.subject.otherΔιατριβέςel
dc.titleΜεταποιημένες ζωικές πρωτεΐνες μη μηρυκαστικών στην εφαρμοσμένη διατροφή της τσιπούρας (Sparus aurata)el
dc.typedoctoralThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΝεοφύτου, Χρήστοςel
dc.contributor.committeeMemberΒερίλλης, Παναγιώτηςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail
Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International