Afficher la notice abrégée

Study of the effect of extra virgin olive oil ingredients in health and disease

dc.contributor.advisorΛιάκος, Παναγιώτηςel
dc.contributor.authorΣαρητσεσμελή, Ελένη Ι.el
dc.creatorΣαρητσεσμελή, Ελένη Ι.el
dc.date.accessioned2023-02-15T09:26:58Z
dc.date.available2023-02-15T09:26:58Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other26506
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/81149
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.37505
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΕλαιόλαδο -- Απόψεις υγείαςel
dc.subject.otherΕλαιόλαδο -- Θεραπευτική χρήσηel
dc.subject.otherΦυτικά έλαια στην ανθρώπινη διατροφήel
dc.subject.otherΕλαιόλαδο -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.subject.otherΛιπαρά οξέαel
dc.subject.otherΔιατροφή, Μεσογειακήel
dc.titleΜελέτη της επίδρασης των συστατικών του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου στην υγεία και στη νόσοel
dc.titleStudy of the effect of extra virgin olive oil ingredients in health and diseaseen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.contributor.committeeMemberΚαψωριτάκης, Ανδρέαςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail
Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International