Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΑπροσδιόριστο/Unspecifiedel
dc.creatorΖαχίδου, Χρυσούλα Β.el
dc.date.accessioned2015-01-05T21:43:06Z
dc.date.available2015-01-05T21:43:06Z
dc.date.issued1995
dc.identifier.other113
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/609en
dc.descriptionΠαρατηρήσεις έκδοσης: παρουσιάζεται μερική απώλεια περιεχομένου λόγου βιβλιοδεσίας.el
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓΑΡΙΔΕΣ -- ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑel
dc.subject.otherΓΑΡΙΔΕΣ -- ΕΚΤΡΟΦΗel
dc.subject.otherARTEMIA SALINAen
dc.titleΕμπλουτισμός με H.U.F.A. (Highly Unsaturated Fatty Acids-Πολυακόρεστα λιπαρά οξέα) της αλμυρογαρίδας Artemia salina : επίδραση εμπορικών παρασκευασμάτων στην ανάπτυξή τηςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Τεχνολογικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International