dc.contributor.advisor | Απροσδιόριστο/Unspecified | el |
dc.creator | Ζαχίδου, Χρυσούλα Β. | el |
dc.date.accessioned | 2015-01-05T21:43:06Z | |
dc.date.available | 2015-01-05T21:43:06Z | |
dc.date.issued | 1995 | |
dc.identifier.other | 113 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/609 | en |
dc.description | Παρατηρήσεις έκδοσης: παρουσιάζεται μερική απώλεια περιεχομένου λόγου βιβλιοδεσίας. | el |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | ΓΑΡΙΔΕΣ -- ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ | el |
dc.subject.other | ΓΑΡΙΔΕΣ -- ΕΚΤΡΟΦΗ | el |
dc.subject.other | ARTEMIA SALINA | en |
dc.title | Εμπλουτισμός με H.U.F.A. (Highly Unsaturated Fatty Acids-Πολυακόρεστα λιπαρά οξέα) της αλμυρογαρίδας Artemia salina : επίδραση εμπορικών παρασκευασμάτων στην ανάπτυξή της | el |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Τεχνολογικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |