Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΑπροσδιόριστο/Unspecifiedel
dc.creatorΖαχίδου, Χρυσούλα Β.el
dc.date.accessioned2015-01-05T21:43:06Z
dc.date.available2015-01-05T21:43:06Z
dc.date.issued1995
dc.identifier.other113
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/609en
dc.descriptionΠαρατηρήσεις έκδοσης: παρουσιάζεται μερική απώλεια περιεχομένου λόγου βιβλιοδεσίας.el
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓΑΡΙΔΕΣ -- ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑel
dc.subject.otherΓΑΡΙΔΕΣ -- ΕΚΤΡΟΦΗel
dc.subject.otherARTEMIA SALINAen
dc.titleΕμπλουτισμός με H.U.F.A. (Highly Unsaturated Fatty Acids-Πολυακόρεστα λιπαρά οξέα) της αλμυρογαρίδας Artemia salina : επίδραση εμπορικών παρασκευασμάτων στην ανάπτυξή τηςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Τεχνολογικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International