Logo
    • English
    • Ελληνικά
    • Deutsch
    • français
    • italiano
    • español
  • English 
    • English
    • Ελληνικά
    • Deutsch
    • français
    • italiano
    • español
  • Login
Search 
  •   University of Thessaly Institutional Repository
  • Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας (ΤΓΑ)
  • Search
  •   University of Thessaly Institutional Repository
  • Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας (ΤΓΑ)
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Institutional repository
All of DSpace
  • Communities & Collections
  • By Issue Date
  • Authors
  • Titles
  • Subjects

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-1 of 1

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Επίδραση της θερμοκρασίας και του χρόνου βρασμού στην σύσταση των πολυφαινόλων και της αντιοξειδωτικής δύναμης των εκχυλισμάτων πράσινου τσαγιού και τσαγιού του βουνού - Effect of temperature and boiling time on polyphenol content and antioxidant activity of green tea and mountain tea extracts 

Προβοπούλου, Κορνηλία Δ. (2022)
htmlmap 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister (MyDspace)

Discover

Author
Προβοπούλου, Κορνηλία Δ. (1)
Subject
Αντιοξειδωτικά (1)
Αρωματικά φυτά (1)
Πολυφαινόλες (1)Τσάι (1)Φαρμακευτικά φυτά (1)Φλαβονοειδή (1)... View MoreDate Issued2022 (1)Has File(s)
Yes (1)
Help Contact
DepositionAboutHelpContact Us
Choose LanguageAll of DSpace
EnglishΕλληνικά
htmlmap