Zur Kurzanzeige

Omega-3 and Omega-6 fatty acids and their relationship with heart diseases and type 2 diabetes mellitus

dc.contributor.advisorΣκουλαρίγκης, Ιωάννηςel
dc.creatorΜελισσουργού, Ευδοκία-Δανάηel
dc.date.accessioned2022-07-25T11:37:40Z
dc.date.available2022-07-25T11:37:40Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other25026
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59770
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.16193
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΩμέγα-3 λιπαρά οξέαel
dc.subject.otherΩμέγα-6 λιπαρά οξέαel
dc.subject.otherΛιπαρά οξέα -- Απόψεις υγείαςel
dc.subject.otherΚαρδιαγγειακό σύστημα -- Ασθένειες -- Διατροφικές απόψειςel
dc.subject.otherΔιαβήτης -- Διατροφικές απόψειςel
dc.titleΤα Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα και η συσχέτιση τους με τα καρδιαγγειακά νοσήματα και τον σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2el
dc.titleOmega-3 and Omega-6 fatty acids and their relationship with heart diseases and type 2 diabetes mellitusen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΓιαμούζης, Γρηγόριος Δ.el
dc.contributor.committeeMemberΜακαρίτσης, Κωνσταντίνος Π.el


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International