Afficher la notice abrégée

Omega-3 and Omega-6 fatty acids and their relationship with heart diseases and type 2 diabetes mellitus

dc.contributor.advisorΣκουλαρίγκης, Ιωάννηςel
dc.creatorΜελισσουργού, Ευδοκία-Δανάηel
dc.date.accessioned2022-07-25T11:37:40Z
dc.date.available2022-07-25T11:37:40Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other25026
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59770
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.16193
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΩμέγα-3 λιπαρά οξέαel
dc.subject.otherΩμέγα-6 λιπαρά οξέαel
dc.subject.otherΛιπαρά οξέα -- Απόψεις υγείαςel
dc.subject.otherΚαρδιαγγειακό σύστημα -- Ασθένειες -- Διατροφικές απόψειςel
dc.subject.otherΔιαβήτης -- Διατροφικές απόψειςel
dc.titleΤα Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα και η συσχέτιση τους με τα καρδιαγγειακά νοσήματα και τον σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2el
dc.titleOmega-3 and Omega-6 fatty acids and their relationship with heart diseases and type 2 diabetes mellitusen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΓιαμούζης, Γρηγόριος Δ.el
dc.contributor.committeeMemberΜακαρίτσης, Κωνσταντίνος Π.el


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International