Show simple item record

Omega-3 and Omega-6 fatty acids and their relationship with heart diseases and type 2 diabetes mellitus

dc.contributor.advisorΣκουλαρίγκης, Ιωάννηςel
dc.creatorΜελισσουργού, Ευδοκία-Δανάηel
dc.date.accessioned2022-07-25T11:37:40Z
dc.date.available2022-07-25T11:37:40Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other25026
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59770
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.16193
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΩμέγα-3 λιπαρά οξέαel
dc.subject.otherΩμέγα-6 λιπαρά οξέαel
dc.subject.otherΛιπαρά οξέα -- Απόψεις υγείαςel
dc.subject.otherΚαρδιαγγειακό σύστημα -- Ασθένειες -- Διατροφικές απόψειςel
dc.subject.otherΔιαβήτης -- Διατροφικές απόψειςel
dc.titleΤα Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα και η συσχέτιση τους με τα καρδιαγγειακά νοσήματα και τον σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2el
dc.titleOmega-3 and Omega-6 fatty acids and their relationship with heart diseases and type 2 diabetes mellitusen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΓιαμούζης, Γρηγόριος Δ.el
dc.contributor.committeeMemberΜακαρίτσης, Κωνσταντίνος Π.el


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International