Mostra i principali dati dell'item

 

dc.contributor.advisorΣολωμάκος, Νικόλαος Μ.el
dc.creatorΖαγορίτη, Αναστασία Αθ.el
dc.date.accessioned2022-07-25T11:32:57Z
dc.date.available2022-07-25T11:32:57Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other25167
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59678
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.16101
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣφαγή και σφαγεία -- Υγιεινολογικές απόψειςel
dc.subject.otherCOVID-19 (Ασθένεια) -- Πρόληψηel
dc.subject.otherΚρέας -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.titleΜελέτη των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19 σε σφαγειοτεχνικές εγκαταστάσεις και επιχειρήσεις επεξεργασίας κρέατος στην Περιφέρεια Θεσσαλίαςel
dc.title en
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΓκόβαρης, Αλέξανδροςel
dc.contributor.committeeMemberΠεξαρά, Ανδρεάναel


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International