Show simple item record

 

dc.contributor.advisorΣολωμάκος, Νικόλαος Μ.el
dc.creatorΖαγορίτη, Αναστασία Αθ.el
dc.date.accessioned2022-07-25T11:32:57Z
dc.date.available2022-07-25T11:32:57Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other25167
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59678
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.16101
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣφαγή και σφαγεία -- Υγιεινολογικές απόψειςel
dc.subject.otherCOVID-19 (Ασθένεια) -- Πρόληψηel
dc.subject.otherΚρέας -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.titleΜελέτη των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19 σε σφαγειοτεχνικές εγκαταστάσεις και επιχειρήσεις επεξεργασίας κρέατος στην Περιφέρεια Θεσσαλίαςel
dc.title en
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΓκόβαρης, Αλέξανδροςel
dc.contributor.committeeMemberΠεξαρά, Ανδρεάναel


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International