Afficher la notice abrégée

 

dc.contributor.advisorΠεξαρά, Ανδρεάναel
dc.creatorΚόντου, Χριστίνα N.el
dc.date.accessioned2022-07-25T11:32:55Z
dc.date.available2022-07-25T11:32:55Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other25160
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59671
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.16094
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤρόφιμα -- Μέτρα ασφάλειαςel
dc.subject.otherΕπισήμανσηel
dc.subject.otherΚατανάλωση τροφίμωνel
dc.subject.otherΔίκαιο και νομοθεσία τροφίμωνel
dc.subject.otherΚαταναλωτέςel
dc.titleΕπισήμανση των τροφίμων: μη ασφαλή τρόφιμα και ανταπόκριση των καταναλωτώνel
dc.title en
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΓκόβαρης, Αλέξανδροςel
dc.contributor.committeeMemberΣολωμάκος, Νικόλαος Μ.el


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International