Zur Kurzanzeige

 

dc.contributor.advisorΠεξαρά, Ανδρεάναel
dc.creatorΚόντου, Χριστίνα N.el
dc.date.accessioned2022-07-25T11:32:55Z
dc.date.available2022-07-25T11:32:55Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other25160
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59671
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.16094
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤρόφιμα -- Μέτρα ασφάλειαςel
dc.subject.otherΕπισήμανσηel
dc.subject.otherΚατανάλωση τροφίμωνel
dc.subject.otherΔίκαιο και νομοθεσία τροφίμωνel
dc.subject.otherΚαταναλωτέςel
dc.titleΕπισήμανση των τροφίμων: μη ασφαλή τρόφιμα και ανταπόκριση των καταναλωτώνel
dc.title en
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΓκόβαρης, Αλέξανδροςel
dc.contributor.committeeMemberΣολωμάκος, Νικόλαος Μ.el


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International