Mostrar el registro sencillo del ítem

The effect of the mediterranean diet on coronary heart disease

dc.contributor.advisorΜακαρίτσης, Κωνσταντίνος Π.el
dc.creatorΚουτσοθεοδώρου, Ελένη Γ.el
dc.date.accessioned2022-07-25T11:17:53Z
dc.date.available2022-07-25T11:17:53Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other25278
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59569
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15992
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑσθένειες της στεφανιαίας -- Διατροφικές απόψειςel
dc.subject.otherΔιατροφή, Μεσογειακήel
dc.titleΗ επίδραση της μεσογειακής διατροφής στη στεφανιαία νόσοel
dc.titleThe effect of the mediterranean diet on coronary heart diseaseen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚαψωριτάκης, Ανδρέαςel
dc.contributor.committeeMemberΜανωλάκης, Αναστάσιος Χ.el


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International