Show simple item record

The effect of the mediterranean diet on coronary heart disease

dc.contributor.advisorΜακαρίτσης, Κωνσταντίνος Π.el
dc.creatorΚουτσοθεοδώρου, Ελένη Γ.el
dc.date.accessioned2022-07-25T11:17:53Z
dc.date.available2022-07-25T11:17:53Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other25278
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59569
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15992
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑσθένειες της στεφανιαίας -- Διατροφικές απόψειςel
dc.subject.otherΔιατροφή, Μεσογειακήel
dc.titleΗ επίδραση της μεσογειακής διατροφής στη στεφανιαία νόσοel
dc.titleThe effect of the mediterranean diet on coronary heart diseaseen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚαψωριτάκης, Ανδρέαςel
dc.contributor.committeeMemberΜανωλάκης, Αναστάσιος Χ.el


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International