Zur Kurzanzeige

The effect of the mediterranean diet on coronary heart disease

dc.contributor.advisorΜακαρίτσης, Κωνσταντίνος Π.el
dc.creatorΚουτσοθεοδώρου, Ελένη Γ.el
dc.date.accessioned2022-07-25T11:17:53Z
dc.date.available2022-07-25T11:17:53Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other25278
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59569
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15992
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑσθένειες της στεφανιαίας -- Διατροφικές απόψειςel
dc.subject.otherΔιατροφή, Μεσογειακήel
dc.titleΗ επίδραση της μεσογειακής διατροφής στη στεφανιαία νόσοel
dc.titleThe effect of the mediterranean diet on coronary heart diseaseen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚαψωριτάκης, Ανδρέαςel
dc.contributor.committeeMemberΜανωλάκης, Αναστάσιος Χ.el


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International