Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΠανταζόπουλος, Ιωάννηςel
dc.creatorΜπαλαμώτη, Ανδριάναel
dc.date.accessioned2022-07-25T11:17:23Z
dc.date.available2022-07-25T11:17:23Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other25261
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59552
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15975
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherCOVID-19 (Ασθένεια)el
dc.subject.otherCOVID-19 (Ασθένεια) -- Διατροφικές απόψειςel
dc.subject.otherΠανδημία COVID-19, 2020el
dc.titleΗ επίδραση της καραντίνας λόγω Covid -19 στη διατροφή και τον τρόπο ζωής του Ελληνικού πληθυσμούel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΖακυνθινός, Επαμεινώνδαςel
dc.contributor.committeeMemberΜακρής, Δημοσθένηςel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International