Afficher la notice abrégée

 

dc.contributor.advisorΑθανασίου, Χρήστοςel
dc.creatorΠαπαϊωάννου, Γεώργιοςel
dc.date.accessioned2022-04-17T09:43:30Z
dc.date.available2022-04-17T09:43:30Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other24753
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/58992
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15415
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΕχθροί και ασθένειες καλλιεργούμενων φυτώνel
dc.subject.otherΠατάτα -- Ασθένειεςel
dc.subject.otherΦερομόνεςel
dc.titleΑξιολόγηση παραγόντων που επιδρούν στην παγίδευση της φθοριμαίας της πατάτας Phthorimaea operculella σε φερομονικές παγίδεςel
dc.title en
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΠαπαδόπουλος, Νικόλαοςel
dc.contributor.committeeMemberΚαρκάνης Ανέστηςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International