Zur Kurzanzeige

 

dc.contributor.advisorΑθανασίου, Χρήστοςel
dc.creatorΠαπαϊωάννου, Γεώργιοςel
dc.date.accessioned2022-04-17T09:43:30Z
dc.date.available2022-04-17T09:43:30Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other24753
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/58992
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15415
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΕχθροί και ασθένειες καλλιεργούμενων φυτώνel
dc.subject.otherΠατάτα -- Ασθένειεςel
dc.subject.otherΦερομόνεςel
dc.titleΑξιολόγηση παραγόντων που επιδρούν στην παγίδευση της φθοριμαίας της πατάτας Phthorimaea operculella σε φερομονικές παγίδεςel
dc.title en
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΠαπαδόπουλος, Νικόλαοςel
dc.contributor.committeeMemberΚαρκάνης Ανέστηςel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International