Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΒεσκούκης, Αριστείδης Σ.el
dc.creatorΚαρανίκας, Αθανάσιοςel
dc.date.accessioned2022-04-17T09:36:20Z
dc.date.available2022-04-17T09:36:20Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other24826
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/58882
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15305
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΟίνος και οινοποιία -- Χημείαel
dc.subject.otherΣταφύλια -- Θεραπευτικές ιδιότητεςel
dc.subject.otherΚρασί -- Θεραπευτικές ιδιότητεςel
dc.titleΑξιολόγηση της βιολογικής δράσης σταφυλιού και κρασιού in vitro και σε πειραματόζωαel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.contributor.committeeMemberΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International