Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΒεσκούκης, Αριστείδης Σ.el
dc.creatorΚαρανίκας, Αθανάσιοςel
dc.date.accessioned2022-04-17T09:36:20Z
dc.date.available2022-04-17T09:36:20Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other24826
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/58882
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15305
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΟίνος και οινοποιία -- Χημείαel
dc.subject.otherΣταφύλια -- Θεραπευτικές ιδιότητεςel
dc.subject.otherΚρασί -- Θεραπευτικές ιδιότητεςel
dc.titleΑξιολόγηση της βιολογικής δράσης σταφυλιού και κρασιού in vitro και σε πειραματόζωαel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.contributor.committeeMemberΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International