Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΒεσκούκης, Αριστείδης Σ.el
dc.creatorΚαρανίκας, Αθανάσιοςel
dc.date.accessioned2022-04-17T09:36:20Z
dc.date.available2022-04-17T09:36:20Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other24826
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/58882
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15305
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΟίνος και οινοποιία -- Χημείαel
dc.subject.otherΣταφύλια -- Θεραπευτικές ιδιότητεςel
dc.subject.otherΚρασί -- Θεραπευτικές ιδιότητεςel
dc.titleΑξιολόγηση της βιολογικής δράσης σταφυλιού και κρασιού in vitro και σε πειραματόζωαel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.contributor.committeeMemberΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International