Show simple item record

dc.contributor.advisorΒεσκούκης, Αριστείδης Σ.el
dc.creatorΚαρανίκας, Αθανάσιοςel
dc.date.accessioned2022-04-17T09:36:20Z
dc.date.available2022-04-17T09:36:20Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other24826
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/58882
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15305
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΟίνος και οινοποιία -- Χημείαel
dc.subject.otherΣταφύλια -- Θεραπευτικές ιδιότητεςel
dc.subject.otherΚρασί -- Θεραπευτικές ιδιότητεςel
dc.titleΑξιολόγηση της βιολογικής δράσης σταφυλιού και κρασιού in vitro και σε πειραματόζωαel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.contributor.committeeMemberΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International