Afficher la notice abrégée

Study of the effect of packaging in a modified atmosphere condition on the quality and shelf-life of fresh fish: market study

dc.contributor.advisorΣινανόγλου, Βασιλείαel
dc.creatorΚαρανάσου, Βασιλικήel
dc.date.accessioned2022-04-17T09:31:45Z
dc.date.available2022-04-17T09:31:45Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other24875
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/58851
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15274
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Συντήρησηel
dc.subject.otherΨάρια -- Ποιότηταel
dc.titleΜελέτη της επίδρασης της συσκευασίας σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα στην ποιότητα και την διάρκεια ζωής φρέσκων αλιευμάτων: μελέτη αγοράςel
dc.titleStudy of the effect of packaging in a modified atmosphere condition on the quality and shelf-life of fresh fish: market studyen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherΕθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΖουμπουλάκης, Παναγιώτηςel
dc.contributor.committeeMemberΜούτου, Κατερίναel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International