Μελέτη της επίδρασης της συσκευασίας σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα στην ποιότητα και την διάρκεια ζωής φρέσκων αλιευμάτων: μελέτη αγοράς
Study of the effect of packaging in a modified atmosphere condition on the quality and shelf-life of fresh fish: market study
dc.contributor.advisor | Σινανόγλου, Βασιλεία | el |
dc.creator | Καρανάσου, Βασιλική | el |
dc.date.accessioned | 2022-04-17T09:31:45Z | |
dc.date.available | 2022-04-17T09:31:45Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | 24875 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/58851 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15274 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Ψάρια -- Συντήρηση | el |
dc.subject.other | Ψάρια -- Ποιότητα | el |
dc.title | Μελέτη της επίδρασης της συσκευασίας σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα στην ποιότητα και την διάρκεια ζωής φρέσκων αλιευμάτων: μελέτη αγοράς | el |
dc.title | Study of the effect of packaging in a modified atmosphere condition on the quality and shelf-life of fresh fish: market study | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisher | Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης | el |
dc.contributor.committeeMember | Μούτου, Κατερίνα | el |