Afficher la notice abrégée

The role of diet in patients with hip fracture

dc.contributor.advisorΧαντές, Μιχαήλ Η.el
dc.creatorΣκουτέλα, Κωνσταντίνα Γ.el
dc.date.accessioned2022-02-18T21:51:14Z
dc.date.available2022-02-18T21:51:14Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other24226
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/58423
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.14846
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΙσχίο -- Κατάγματαel
dc.subject.otherΚατάγματα -- Διατροφικές απόψειςel
dc.titleΟ ρόλος της διατροφής σε ασθενείς με κάταγμα ισχίουel
dc.titleThe role of diet in patients with hip fractureen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΒαρυτιμίδης, Σωκράτης Ε.el
dc.contributor.committeeMemberΖαφειρίου, Ευτέρπη Κ.el


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International