Afficher la notice abrégée

Ghanges in eating habits during the covid-19 pandemic

dc.contributor.advisorΑνδρούτσος, Οδυσσέας Γ.el
dc.creatorΜπόμπορη Παρασκευήel
dc.date.accessioned2022-02-18T21:50:41Z
dc.date.available2022-02-18T21:50:41Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other24231
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/58420
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.14843
dc.descriptionΣημείωση: διατίθεται συμπληρωματικό υλικό σε ξεχωριστό αρχείο.el
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherCOVID-19 (Ασθένεια)el
dc.subject.otherCOVID-19 (Ασθένεια) -- Διατροφικές απόψειςel
dc.subject.otherΠανδημία COVID-19, 2020el
dc.titleΑλλαγές διατροφικών συνηθειών κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19el
dc.titleGhanges in eating habits during the covid-19 pandemicen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚωστή Ρέναel
dc.contributor.committeeMemberΓεωργακούλη, Καλλιόπηel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail
Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International