Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΑθανασίου, Χρήστοςel
dc.creatorΒασιλάκος, Θωμάς Ν.el
dc.date.accessioned2022-02-18T21:23:30Z
dc.date.available2022-02-18T21:23:30Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other24215
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/58345
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.14768
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤρόφιμα -- Συντήρησηel
dc.subject.otherΑγροτικά προϊόντα -- Αποθήκευσηel
dc.subject.otherΈντομα, Επιβλαβή και ευεργετικάel
dc.titleΑξιολόγηση του spinetoram για την αντιμετώπιση εντόμων αποθηκευμενων γεωργικών προϊόντων και τροφίμωνel
dc.typedoctoralThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΠαπαδόπουλος, Νικόλαοςel
dc.contributor.committeeMemberΚαβαλλιεράτος, Νικόλαος Γ.el


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International