Afficher la notice abrégée

The effect of Mediterranean herbs on obesity and diabetes

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΞανθοπούλου, Χαρούλα Β.el
dc.date.accessioned2022-02-18T21:22:06Z
dc.date.available2022-02-18T21:22:06Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other24243
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/58313
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.14736
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΒότανα -- Θεραπευτική χρήσηel
dc.subject.otherΠαχυσαρκία -- Θεραπείαel
dc.subject.otherΔιαβήτης -- Θεραπείαel
dc.titleΗ επίδραση των βοτάνων της Μεσογείου στην παχυσαρκία και το διαβήτηel
dc.titleThe effect of Mediterranean herbs on obesity and diabetesen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚαψωριτάκης, Ανδρέαςel
dc.contributor.committeeMemberΛιάκος, Παναγιώτηςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International