Zur Kurzanzeige

Analysis of changes in people’s dietary habits during and after the SARS-COVID 19 pandemic

dc.contributor.advisorΜάλλη, Φωτεινή Θ.el
dc.creatorΒιρβίλη, Αλεξάνδρα Κ.el
dc.date.accessioned2022-02-18T21:22:04Z
dc.date.available2022-02-18T21:22:04Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other24238
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/58308
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.14731
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΔιατροφήel
dc.subject.otherΔιατροφικές συνήθειεςel
dc.subject.otherCOVID-19 (Ασθένεια)el
dc.titleΑνάλυση των μεταβολών των διατροφικών συνηθειών των ανθρώπων κατά την διάρκεια του εγκλεισμού και έπειτα από την πανδημία του ιού SARS COVID 19el
dc.titleAnalysis of changes in people’s dietary habits during and after the SARS-COVID 19 pandemicen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΠανταζόπουλος, Ιωάννηςel
dc.contributor.committeeMemberΠαπαθανασίου, Ιωάννα Σπ.el


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International