Afficher la notice abrégée

Effect of carbohydrate quantity and quality on glycemic control in patients with type 2 diabetes

dc.contributor.advisorΜπαργιώτα, Αλεξάνδραel
dc.creatorΠαπαζιάκα, Γεωργία-Μαρίαel
dc.date.accessioned2021-12-07T21:06:46Z
dc.date.available2021-12-07T21:06:46Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other23864
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/57548
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.13971
dc.descriptionΣημείωση: διατίθεται συμπληρωματικό υλικό σε ξεχωριστό αρχείο.el
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΔιαβήτης -- Διαιτολογικές απόψειςel
dc.subject.otherΥδατάνθρακεςel
dc.subject.otherΣακχαρώδης διαβήτης τύπου 2el
dc.titleΕπίδραση της ποσότητας και της ποιότητας υδατανθράκων στον γλυκαιμικό έλεγχο ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2el
dc.titleEffect of carbohydrate quantity and quality on glycemic control in patients with type 2 diabetesen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΠοταμιάνος, Σπυρίδωνel
dc.contributor.committeeMemberΚαψωριτάκης, Ανδρέαςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail
Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International