Μελέτη της αντιοξειδωτικής ικανότητας δειγμάτων μελιού της ευρύτερης περιοχής της Πίνδου, με in vitro τεχνικές
Study of the antioxidant capacity of honey samples of the Pindos area, with in vitro techniques
dc.contributor.advisor | Κουρέτας, Δημήτριος Δ. | el |
dc.creator | Πλίτσης, Γρηγόριος | el |
dc.date.accessioned | 2021-09-29T10:02:40Z | |
dc.date.available | 2021-09-29T10:02:40Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.other | 23274 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/57202 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.13625 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Μέλι -- Ανάλυση | el |
dc.subject.other | Μέλι -- Αντιμικροβιακή δράση | el |
dc.subject.other | Αντιοξειδωτικά | el |
dc.title | Μελέτη της αντιοξειδωτικής ικανότητας δειγμάτων μελιού της ευρύτερης περιοχής της Πίνδου, με in vitro τεχνικές | el |
dc.title | Study of the antioxidant capacity of honey samples of the Pindos area, with in vitro techniques | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Στάγκος, Δημήτριος Φ. | el |
dc.contributor.committeeMember | Βεσκούκης, Αριστείδης Σ. | el |