Afficher la notice abrégée

Study of the antioxidant capacity of honey samples of the Pindos area, with in vitro techniques

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΠλίτσης, Γρηγόριοςel
dc.date.accessioned2021-09-29T10:02:40Z
dc.date.available2021-09-29T10:02:40Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other23274
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/57202
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.13625
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΜέλι -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΜέλι -- Αντιμικροβιακή δράσηel
dc.subject.otherΑντιοξειδωτικάel
dc.titleΜελέτη της αντιοξειδωτικής ικανότητας δειγμάτων μελιού της ευρύτερης περιοχής της Πίνδου, με in vitro τεχνικέςel
dc.titleStudy of the antioxidant capacity of honey samples of the Pindos area, with in vitro techniquesen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.contributor.committeeMemberΒεσκούκης, Αριστείδης Σ.el


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International