Mostra i principali dati dell'item

Firiki apple: management cultivation practices to improve fruit size, peel skin coloration and organoleptic/nutritional quality

dc.contributor.advisorΝάνος, Γεώργιος Δ.el
dc.creatorΣαμαρά, Μαρίαel
dc.date.accessioned2021-09-29T09:25:48Z
dc.date.available2021-09-29T09:25:48Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other23286
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/57122
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.13545
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚαλλιεργητικές τεχνικέςel
dc.subject.otherΜηλοειδήel
dc.titleΕναλλακτικές καλλιεργητικές τεχνικές για βελτίωση μεγέθους, χρωματισμού καρπού και της οργανοληπτικής – διατροφικής ποιότητας των μήλων ποικιλίας ‘Φιρίκι’el
dc.titleFiriki apple: management cultivation practices to improve fruit size, peel skin coloration and organoleptic/nutritional qualityen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΔαναλάτος, Νικόλαος Γ.el
dc.contributor.committeeMemberΔρογούδη, Παυλίναel


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International