Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΠοταμιάνος, Σπυρίδωνel
dc.creatorΤσαντσαρίδου, Αγγελική Ι.el
dc.date.accessioned2021-07-16T11:33:34Z
dc.date.available2021-07-16T11:33:34Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other23134
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56482
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.12903
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑσθένειες της στεφανιαίας -- Διατροφικές απόψειςel
dc.subject.otherΔιατροφική δυσανεξίαel
dc.titleΝοσογόνος διατροφή ασθενών με στεφαναία νόσοel
dc.typedoctoralThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΙωάννου, Μαρία Γ.el
dc.contributor.committeeMemberΣκουλαρίγκης, Ιωάννηςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International