Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΠοταμιάνος, Σπυρίδωνel
dc.creatorΤσαντσαρίδου, Αγγελική Ι.el
dc.date.accessioned2021-07-16T11:33:34Z
dc.date.available2021-07-16T11:33:34Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other23134
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56482
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.12903
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑσθένειες της στεφανιαίας -- Διατροφικές απόψειςel
dc.subject.otherΔιατροφική δυσανεξίαel
dc.titleΝοσογόνος διατροφή ασθενών με στεφαναία νόσοel
dc.typedoctoralThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΙωάννου, Μαρία Γ.el
dc.contributor.committeeMemberΣκουλαρίγκης, Ιωάννηςel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International