Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΚατσούλας, Νικόλαοςel
dc.creatorΒουλγαράκη, Αικατερίνηel
dc.date.accessioned2021-05-13T11:38:34Z
dc.date.available2021-05-13T11:38:34Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other16503
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56126
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΘερμοκήπιαel
dc.subject.otherΠιπεριές -- Καλλιέργειαel
dc.titleΕπίδραση διχτύων εντομοστεγανότητας στην παραγωγή και ποιότητα καλλιέργειας πιπεριάς σε διχτυοκήπιοel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International